کاربرد اسید سیتریک در لوازم آرایشی

بخش های این محتوا:

کاربرد اسید سیتریک در لوازم آرایشی

در این مقاله قصد داریم به کاربرد اسید سیتریک در لوازم آرایشی بپردازیم. اکا ابتدا لازم است قدری با این ماده شیمیایی آشنا شوید. اسید سیتریک درواقع همان جوهر لیمو است که با فرمول شیمیایی C6H8O7  نمایش داده میشود. این ماده نوعی اسید ضعیف بوده که در صنایع مختلف آرایشی، غذایی و غیره کاربرد دارد. از این رو میتوان این ماده را در بسیاری در نواد غذایی آماده موجود در فروشگاه ها و محصولات آرایشی مشاهده کرد. از اسید سیتریک به عنوان ماده نگهدارنده در ترشی ها استفاده میشود. از ظرفی این ماده نوعی طعم دهنده اصلی برای نوشیدنی ها، لواشک ها و غیره محسوب میشود. لازم به ذکر است که این ماده به طور طبیغی در میوه هایی نظیر گریپ فروت و پرتقال یافت میشود. اما مقدار آن در میوه های مخنتلف متغیر است. اسید سیتریک آبدار به صورت پودری سفید رنگ بوده که در آب حل میشود.

کاربرد اسید سیتریک در لوازم آرایشی

همانطور که گفته شد کاربرد اسید سیتریک در لوازم آرایشی یکی از ده ها کاربرد این ماده محسوب میشود. این ماده در لوازم آرایشی با نام آلفا هیدروکسی یا همان اسید میوه شناخته میشود. آلفا هیدروکسی ها شامل سه نوع اسید سیتریک، اسید سیب و اسید شیر است. از طرفی این سه گروه اسید با نام AHA شناخته مشود. این ماده به عنوان تنظیم کننده چربی پوست و یک لایه بردار عمل کرده و در کرم های مراقبت پوستی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین آلفا هیدروکسی نوعی جاذب رطوبت بوده از این رو در تولید پودر های صورت نیز مورد استفاده قرار میگیرد. جالب است بدانید از این ماده برای روشن شدن پوست و حذف سلول های مرده صورت نیز استفاده میشود. علاوه بر تمام این موارد از اسید سیتریک در تولید شامپوهای ضدشوره نیز استفاده میشود. این ماده میتواند pH پوست سر را تنطیم کند موجب درخشندگی موها نیز میشود.

انواع اسید سیتریک

حال که با کاربرد اسید سیتریک در لوزام  آرایشی آشنا شدید بهتر است با برخی کاربرد های دیگر این ماده نیز آشنا شوید. اسید سیتریک بر حسب  استفاده آن در دو نوع اسید سیتریک آبدار و بدون آب تولید میشود. اسید سیتریک دارای کاربرد های متعددی است. برای مثال از اسید سیتریک در تولید صابون استفاده میشود. علت استفاده از این ماده در صابون برمیگردد به موضوع سختی آب. از آنجایی که اسید سیتریک باعث کاهش سختی آب میشود، میتواند میزان کف کنندگی صابون را افزایش دهد. بنابراین در مناطقی که سختی آب زیاد است وجود این ماده در صابون سبب میشود که صابون به خوبی کف کند.

پویش اروین میعان

با توجه به کاربرد اسید سیتریک در لوازم آرایشی و سایر کاربرد های این ماده میتوان به میزان اهمیت اسید سیتریک پی برد. از این رو بسیاری از تولید کنندگان این ماده را به صورت عمده خریداری میکنند. اما بدیهی است که درجه کیفیا اسید سیتریک برای مشتریان بسیار مهم است. پس لازم است برای خرید آن به مراکز معتبر مراجعه نماید. یکی از این مراکز شرکت پویش اروین میعان است. این شرکت یکی از معتبر ترین شرکت ها در سرتاسر ایران محسوب میشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت پویش اروین میعان

برای سفارش انواع مواد شیمیایی در گرید های مختلف با بهترین قیمت ها با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شرکت خرید مواد شیمیایی
تماس