کاربرد اسید سیتریک در مواد آرایشی و دارویی

بخش های این محتوا:

کاربرد اسید سیتریک در مواد آرایشی و دارویی

مقدمه: قصد داریم در این مقاله به کاربرد اسید سیتریک در مواد آرایشی و دارویی بپردازیم. اسسید سیتریک یکی از مواد شیمیایی پر کاربرد است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. اگر چه بیشتر استفاده این ماده در صنایع غذایی است ولی نمتوان از کاربرد های دیگر این ماده چشم پوشی کرد. به همین دلیل ما در این مقاله سعی کرده این به کاربرد های دیگر اسید سیتریک بپردازیم. چنانچه به اسید سیتریک و کاربرد های مختلف آن علاقه مند بودید میتوانید به سایر مقالات موجود در مجله علمی مراجعه کنید.

اسید سیتریک چیست؟

به هر حال قبل از پرداختن به کاربرد اسید سیتریک در مواد آرایشی و دارویی لازم است خود اسید سیتریک را بشناسیم. در واقع اسید سیتریک نوعی اسید آلی است که با نام جوهر لیمو نیز شناخته میشود. این ماده دارای فرمول شیمیایی C8H8O7 است. اسید سیتریک را میتوان به طور طبیعی در مرکبات یافت. اسید سیتریک در دو نوع آبدار و بدون آب تولید میشود. از این رو شما اگر قصد خرید این ماده را دارید میتوانید به شرکت فروش اسید سیتریک آبدار و بدون آب مراجعه کنید. اما شاید گمان کنید که اسید سیتریک از میوه ها و مرکبات استخراج میشود که اینگونه نیست. در واقع استخراج اسید سیتریک از میوه ها کاری سخت و هزینه بر است. از این رو اسید سیتریکی که به صورت خام خریداری میشود از ذرت استخراج میشود.

کاربرد های اسید سیتریک

یکی از کاربرد های مهم اسید سیتریک استفاده از آن در صنایع غذایی است. این ماده به دلیل دارا بودن مزه خوشایندش برای مزه دار کردن نوشابه ها، نوشیدنی ها و شیرینی جات مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین از این ماده به عنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی استفاده میشود. از کاربرد های دیگر این ماده نیز میتوان به کاربرد اسید سیتریک در مواد آرایشی و دارویی استفاده میشود که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

کاربرد اسید سیتریک در مواد آرایشی و دارویی

الف) صنایع آرایشی:

کاربرد اسید سیتریک در مواد آرایشی و دارویی بسیار قابل توجه است. برای مثال: محصولات پوستی که دارای اسید سیتریک هستند بهترین انتخاب برای پوست نوزاد و پوست دور چشم محسوب میشوند. همچنین این ماده یکی از بهترین روش ها برای روشن کنندگی پوست است و به همین دلیل در کرم های مختلف از آن استفاده میشود. جالب است بدانید که این ماده میتواند به مرور زمان سلول های پوستی مرده را از بین ببرد و منافذ مسدود شده را باز میکند. و اما یکی دیگر از خواص این ماده ترمیم کردن سلول های آسیب دیده پوست است. از کاربرد های دیگر این ماده میتوان به درمان چین و چروک، استفاده از آن به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی و درمان جوش نیز اشاره کرد. از این رو این ماده به وفور در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.

ب) صنایع دارویی:

  • از اسید سیتریک برای درمان زخم های مزمن و حاد مورد استفاده قرار میگیرد.
  • جالب است بدانید اسید سیتریک یک آنتی اکسیدان قوی است که به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک میکند.
  • از اسید سیتریک در درمان سینوس ها استفاده میشود.
  • از اسید سیتریک برای ساخت داروهای مخصوص نقرص و سنگ کلیه استفاده میشود.

شرکت مواد شیمیایی

با توجه به مطالب فوق و کاربرد اسید سیتریک در صنایع آرایشی و دارویی، میتوان نتیجه گرفت که این ماده در صنایع مختلف به طور گسترده مورد استفاده قرار میگرد. از این رو میتوان این ماده را از به صورت عمده از معتبر ترین شرکت مواد شیمیایی خرید کرد.

 

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت پویش اروین میعان

برای سفارش انواع مواد شیمیایی در گرید های مختلف با بهترین قیمت ها با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شرکت خرید مواد شیمیایی
تماس