پویش اروین میعان

مشتری همیشگی ما خواهید شد, شرط میبندیم :)

کاربرد های اوره شیمیایی

کاربرد های اوره شیمیایی

در این مقاله سعی داریم به کاربرد های اوره شیمیایی بپردازیم. همه ما میدانیم اوره یکی از نرکیبات اصلی موحود در ادرار انسان  سایر پستاندارن است. اما شاید از کاربرد آن در صنایع مختلف اصلاعی نداشتیم. از این رو ما تصمیم گرفتیم در مقاله به کاربرد این ماده در پزشکی و سایر صنایع دیگر بپردازیم. در نهایت نیز یکی از با کیفیت ترین اوره های موجود در بازار ایران را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد. در ابتدا لازم است قدری به ماهیت اوره بپردازیم. این ماده با نام های اورئوفیل و کاربامید نیز شناخته میشود و فرمول شیمیایی آن CH4N2O است. در ساختار اوره دو گروه از NH2 وحود دارد که به وسیله یک گروه کربونیل به یکدیگر متصل شده اند. از خواص فیزیکی اوره میتوان به کریستالی و جامد بودن آن اشاره کرد. از طرفی این ماده محلول در آب و غیر سمی است. کاملا بدون رنگ و بو بوده و در دمای 132.7 درجه سانتی گراد ذوب میشود.

کاربرد اوره در پزشکی

در این بخش به کاربرد اوره در پزشکی، داروسازی و غیره خواهیم پرداخت. از اوره برای تولید کود به منظور آزاد کردن نیتروژن مورد استفاده قرار میگیرد. از طرفی از این ماده در تولید دارو، تولید محصولات پوستی آبرسان و تولید رزین نیز استفاده میشود. جالب است بدانید برای تولید مواد منفجره از اوره استفاده میشود. همجنین اوره به عنوان نوعی تثبیت کننده مواد منفجره مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده، ماده اولیه تولید پلاستیک نیز محسوب میشود. در علم پزشکی نیز برای تشخیص وجود باکتری در معده از آزمایش تنفس اوره استفاده میشود. بنابراین اگرچه این ماده به نوعی ماده زائد بدن موجودات زنده تولید میشود ولی کاربرد های بسیار زیادی در صنایع مختلف دارد. همین امر نیز اوره را به یک ماده پر ارزش در صنعت تبدیل کرده است.

اوره -کود اوره

سایر کاربرد های اوره چیست؟

علاوه بر کاربرد اوره در پزشکی در این بخش به سایر کاربرد های این ماده خواهیم پرداخت:

  • در صابون از این ماده استفاده میشود.
  • از اوره به عنوان ضد یخ استفاده میشود.
  • در پودر لباس شویی نیز از اوره استفاده میشود.
  • در سیستم های خودرو نیز از اوره استفاده میشود.
  • برای ایجاد رنگ قهوه ای در چوب شور از اوره استفاده میشود.
  • از اوره در پوشش های نساجی نیز استفاده میشود.
  • در قالب گیری
  • در تولید کرم های موبر از اوره استفاده میشود.
  • در تولید فوم های پلی اورتان

جالب است بدانید که اوره میتواند تاثیر لایه برداری خفیفی برای پوست داشته باشد.

یکی از مهم ترین کاربرد های اوره استفاده از آن در تولید کود است. کود های اوره بسیاری با برند های مختلف به فروش میرسند. اما یکی از با کیفیت ترین این کود ها کود اوره پردیس است. لازم به ذکر است که قیمت کود اوره پردیس نسبت به کیفیت آن کاملا ارزنده است و ارش خرید دارد.

کاربرد اوره در تهیه رزین

یقینا در سال های اخیر با نام رزین و کاربرد های آن برخورد کرده اید. اما آیا از کاربرد اوره در تهیه رزین نیز اطلاعی دارید؟ بله جالب است بدانید از اوره در تولید رزین نیز بهره میگیرند. اما اینکه علت استفاده از اوره برای تهیه رزین چیست را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. اوره نوعی ماده شیمیایی بوده که به طور طببعی توسط حیوانات و انسان تولید شده و وارد محیط میشود. اما به دلیل کاربرد این ماده در صنایع مختلف، اوره را در آزمایشگاه به صورت مصنوعی نیز تولید میکنند. به طوری که یکی از کاربرد های مفید و موثر اوره در صنعت کشاورزی است. یعنی از اوره برای تولید کود اوره به منظور رشد هر چه بهتر و بیشتر گیاهان استفاده میکنند. پس چنانچه مایل به دریافت این اطلاعات هستید مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

اوره چیست ؟

در راستای مقاله کاربرد اوره در تهیه رزین لازم است بدانید که رزین های اوره یکی از مهم ترین انواع رزین ها محسوب میشوند. این ماده از ترکیب یکی از گروه آمین ها (اوره) با یک آلدنید(فرمالدئید) ایجاد میشود. در همین راستا اوره و ملانین از مهم ترین ترکیبات آمینی هستند که در تهیه رزین مورد استفاده قرار میگیرند. رزین نوعی ماده دارای ویسکوزیته بسیار بالا بوده که دارای رنگی کدر است. از آنجایی که محصولات ساخته شده با رزین دارای دوام و عملکرد خوب و بالایی هستند در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. به طوری که در سالهای اخیر شاهد تولید محصولات مختلف رزینی بوده ایم. از این ماده در تولید ورق های تزئینی، اکسسوری، تولید کاغذ، نساجی، فراورده های کتان و ریون، پارچه های ضد چروک، تولید چسب و غیره استفاده میشود. به طوری که حتی برای چسباندن چوب های MDFو HDF از این ماده استفاده میشود.

اوره چه کاربرد های دیگری دارد؟

در مقاله ثبل در مورد قیمت کود اوره پردیس نیز صحبت کردیم, علاوه بر کاربرد اوره در تهیه رزین این ماده دارای کاربرد های دیگری نیز هست. نام دیگر اوره کاربامید بوده و همان دی آمید اسید کربنیک است. فرمول شیمیایی این ماده CH4N2O است. از اوره در صنایع مختلف کشاورزی، دامپروری و تولید پلاستیک استفاده میشود. اوره کاملا کریستالی و بی رنگ بوده و و نقطه ذوب آن 132.7 درجه است. این ماده به طور طبیعی در خون، ادرار، عرق، شیر و صفرای پستانداران یافت میشود. نهایی ترین محصول تجزیه متابولیک پروتئین در کلیه پستانداران همان اوره است. این ماده در سال 1773 برای اولین بار توسط یک شیمیدان فرانسوی به نام هیلیر مارین روئل کشف شد. وی موفق شد در آن سال اوره را از ادار جدا کند. در سال 1828 اوره توسط فریدریش وهلر شیمیدان آلمانی از سیانات آمونیوم تولید شد توسط همگان پذیرفته شد.

کاربرد های اوره در کشاورزی

اگر میخواهید با کاربرد های اوره در کشاورزی آشنا شوید این مقاله برای شماست. مشاورزی یکی از صنایع مهم و حیاتی هر کشور است. از این رو رسیدگی به این بخش برای اقتصاد هر کشوری کاملا مهم و ضروری است. به همین منظور برای آنکه بتوان محصولات کشاورزی با کیفیت تولید کرد لازم است علاوه بر رسیدگی های پی در پی و اضولی، از کود های تقویت کننده و محافظتی نیز استفاده کرد. برخی از کود ها میتوانند به رشد بیشتر گیاه و تولید محصولات بیشتر و با کیفیت تر کمک زیادی کند. برخی دیگر از کود ها از خراب شدن و ایجاد قارچ یا حشره برروی گیاهان جلوگیری میکند. از این رو بسته به شرایط و نوع گیاه از کود های گوناگونی برای حفظ صنعت کشاورزی استفاده میشود. حال ما در این مقاله قصد داریم به تاثیر اوره بر گیاهان بپردازیم. پس تا انتها با ما باشید.

اوره و کشاورزی

همانطور که گفته شد این مقاله به منظور معرفی کاربرد های اوره و کاربردهای اوره در کشاورزی تهیه شده است. درواقع اوره نوعی کود شیمیایی محسوب میشود که از آن به عنوان منبع نیتروژن استفاده میشود.  اوره به صورت قرص های استوانه ای و جامد های گرانولی مورد استفاده قرار میگرد. این کود در نوع تجاری از ترکیب دی اکسید کربن با آمونیاک حاصل میشود. هر دو نوع کود اوره دارای 46 درصد نیتروژن است ولی با این حال کود های قرصی شکل خیلی سریع تر تبخیر و شسته میشوند. اوره دارای فرمول شیمیایی CO(NH2)2 است و در بدن انسان ها خیلی راحت از طریق ادار دفع میگردد. گفتنی است کودهای اوره به شدت محلول بوده بنابراین علاوه بر جذب از طریق خاک میتوان  آن را به شاخ و برگ درختان نیز اسپری کرد تا از این طریق جذب شود.

مقالات اخیر

محصولات ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس